Shopping Cart

No products in the cart.

Aromaatse baasõliga massaaž

Massaaž sobib sulle, kui tunned ülekoormust, kuhjuvat stressi või soovid lihtsalt end lõõgastada. Mõjub suurepäraselt inimestele, kes soovivad parandada unekvaliteeti, leevendada lihaspingeid ja hoolitseda oma keha eest. Massaaž aitab stimuleerida vereringet, kiirendab ainevahetust ja vähendab valusid. Lisaks sellele avaldab see positiivset mõju immuunsussüsteemile ning pakub lõõgastust nii vaimse pinge kui ka füüsilise ülekoormuse korral.

Massööri liigutused on rahulikud ja sujuvad ent piisavalt jõulised, et mõjutada ka nahaaluseid kudesid. Massöör kasutab aromaatset baasõlisid. Valides omaduste järgi õli sobib see massaaž eriti hästi allergiku või tundliku naha puhul ning võimaldab saada samasuguse lõõgastava elamuse nagu aroomimassaažis.

Massaaži viiakse läbi spetsiaalsel massaažilaual. 40 minutilise massaaži käigus töödeldakse kas probleemsemat piirkonda või selga, kaela ja käsi. Ühe tunniga saab masseeritud ka tuharad ja jalad. Pooleteist nunnise puhul töödeldakse lisaks tallad. Kahe tunni sisse kuulub ka kõht, varbad ning pea. Soovitame käia 2 korda kuus.

Klient saab valida ühe aromaatsetest baasõlidest:

Seesamiseemne – Sobib eriti psoriaasi ja ekseemi korral.
Aprikoosi – Kasutatakse vananevale, kuivale ja õrnale nahale.
Avokaado – Sobib eriti ketendavale nahale.
Viinamarjaseemne – Sobib eriti rasusele nahale.

Uued:

Harilik ingver (Zingiber officinale)- Leevendab katarri, limaskesta põletikku ja teisi hingamisteede haiguseid, hea kõhulahtisuse ja iivelduse vastu. Stimuleerib. Leevendab atriit-, reuma-ja lihasvalusid. PS: Suurendab kontsentratsioonivõimet ja mälu. Aitab lodevuse ja apaatia korral. VN: Ettevaatust tundliku naha ja UV-kiirguse puhul

Inglise lavendel (Lavandula angustifolia) - Putukate vastu. Valuvaigistav, lihasspasme ja lihaspingeid leevendav. Vererõhku alandav, hüpertoonia puhul, immuunsüsteemi toniseeriv, külmetushaiguste ja viiruste vastane, allergiaid leevendav. PS: Enurees- öine voodimärgamine, Tugevalt rahustav toime- unetus, depressioon, armukadedus, südame kloppimine, hüsteeria, ärevus. NH: Põletused, allergiline lööve, psoriaas, ekseemid. Soodustab naharakkude uuenemist.

Roos (Rosa rugosa)- Idamaade kurdlehine kibuvits- vanarahva nimetusega kartuliroosi : Dekoratiivtaimena nimetatakse roosiks. Vilju ja marju kasutatakse rahvameditsiinis. Viljad sisaldavad rikkalikult karotenoide, C-vitamiini ja antioksüdante ning seetõttu kasutatakse neid farmaatsias ja toiduainetööstuses. Seemnetest pressitakse õli, mida kasutatakse parfümeeriatööstuses. Kõige kuulsam aromaatne roosiõli, mida toodetakse kroonlehtedest. Roosiõli suurim tootja on Bulgaaria. Kurdlehine kibuvits on meile nii omane, et esmapilgul ei arvakski, et tegemist on võõrliigiga. Tulnukas on pärit Ida-Aasiast – Hiinast, Koerast, Jaapanist. Eestis see võõrliik on parimate omadustega ranniku aladel. Leidub ka vanades aedades. Eestisse jõudis 1825a. Roos leevendavat muret, kadedust, armukadedust, madalat enesehinnangut, pettumust, suurendades samas armastust, sõprust, empaatia- ja heakskiiduvõimet ning tasakaalu. Päikesepõletuse vastane toime, seen- ja bakterhaiguste vastane, pärssiv toime eesnäärme- ja rinnavähi rakkude vohamisele, vere voolu suurendamine, kasutatakse artriidi ravis.

Kestvus: 60 min, 90 min